Het laatste nieuws van IVECO Schouten

Blijf op de hoogte

IVECO Schouten nieuws

 • Klant aan het woord – C&R Group 30 april 2021

  C&R Group legt ieder jaar haar plafond iets hoger en nam daarom onlangs hun twintigste Fiat Ducato in ontvangst. De laatste levering van drie bedrijfswagens staat daarbij symbool voor de groei van het reinigings- en conserveringsbedrijf uit Wijk en Aalburg. We gingen daarom onlangs in gesprek met Ramon Schreuders, Directeur van het familiebedrijf, om de goede relatie tussen C&R Group en IVECO Schouten te belichten.
  Lees meer
  overzichtsafbeelding-klant-aan-het-woord-cr-group-iveco-schouten
 • Nieuwe IVECO T-WAY: het sterkste voertuig ontworpen voor de meest extreme off-road missies 29 april 2021

  IVECO vult het IVECO WAY heavy-gamma aan met de nieuwe IVECO T-WAY off-road truck die is ontworpen voor de zwaarste missies in de meest extreme omstandigheden, en die het overneemt van de legendarische TRAKKER.
  Lees meer
  Nieuwe IVECO T-WAY
 • IVECO Schouten opent haar deuren volgens nieuwe richtlijnen 28 april 2021

  Het was al reeds mogelijk om op afspraak onze vestigingen te bezoeken, maar vanaf vandaag kunt u dit doen zonder restricties. Vorige week zijn er namelijk nieuwe richtlijnen aangekondigd, waardoor IVECO Schouten zonder drempel haar deuren kan openen voor haar klanten.
  Lees meer
  IVECO Schouten showroom weer open
 • IVECO Schouten presenteert: Forward magazine! 22 april 2021

  Vol trots presenteert IVECO Schouten het Forward Magazine. In het magazine komen diverse onderwerpen aan bod, zoals onder andere de ontwikkeling en toekomst van (Bio)-LNG trucks en de unieke eigenschappen van bijvoorbeeld de S-WAY. Zo lees je alles over de liefde van Youri Rutte (Rutte Groep) voor IVECO, de relatie/samenwerking met Rolande en twee werknemers vertellen over het werken bij IVECO Schouten. In de breedste zin van het woord kom je alles te weten waarom ons familiebedrijf ook de komende 50 jaar voor ontwikkeling staat.
  Lees meer
  IVECO Schouten presenteert Forward Magazine - 50 jaar
 • Fiat Camper Care 25 maart 2021

  Voor Fiat campers is er Fiat Camper Care. Met deze all-in onderhoudsbeurt voor een vast en scherp tarief, komt u nooit voor verrassingen te staan.
  Lees meer
  Fiat Camper Care IVECO Schouten
 • De elektrische Fiat E-Ducato is nu te bestellen bij IVECO Schouten 9 maart 2021

  De elektrische en innovatieve E-Ducato van Fiat Professional biedt een actieradius tot 370 kilometer, 5 jaar geprogrammeerd onderhoud, 5 jaar autogarantie en tot 10 jaar garantie op de batterij. De Fiat E-Ducato is nu te bestellen vanaf € 51.900,-.
  Lees meer
  Fiat E-Ducato bestellen
 • Gratis organizer bij onderhoud aan uw camper! 8 maart 2021

  Breng uw camper bij ons langs voor een APK en/of onderhoudsbeurt, en zorg dat uw camper weer in topconditie is! Wij lopen gratis uw camper na met de "kom uit de stalling"-check, tijdens deze check controleren wij voor u de gasinstallatie, motorolieniveau en vloeistoffen van uw camper. Daarnaast ontvangt u gratis een handige organizer voor in uw camper!
  Lees meer
  Fiat Ducato Camper Actie gratis Organizer
 • Welkom terug! 3 maart 2021

  Onze showrooms zijn weer geopend! Op afspraak mogen wij u weer ontvangen voor een adviesgesprek of een proefrit. We hebben op onze vestigingen alle nodige voorzorgsmaatregelen genomen om uw gezondheid te beschermen. Zo kunnen wij u weer als vanouds te woord staan!
  Lees meer
  logo-iveco-schouten
 • Fiat Ducato best verkochte bedrijfswagen in Europa 19 februari 2021

  De Fiat Ducato is de onbetwiste Europese marktleider voor het zesde jaar op rij! Hij is de nummer één op het gebied van verkoop in 13 verschillende landen en het absolute toonaangevende model als basis voor campers in Europa.
  Lees meer
  Fiat Ducato bestelwagen
 • IVECO Schouten in Next Level Automotive op RTL Z 15 februari 2021

  Begin februari zijn er bij IVECO Schouten opnames gemaakt voor het tv programma Next Level Automotive in Nederland. In dit programma laten zij een 10-tal ondernemers uit de automotive branche aan het woord. Deze ondernemingen zijn geselecteerd op innovatie, duurzaamheid en brancherichting.
  Lees meer
  IVECO Schouten bij RTL Z Next Level Automotive
 • De virtuele showroom van Fiat Professional 19 januari 2021

  Fiat Professional heeft voor u een volledig virtuele 3D showroom gemaakt, waar u zelf door heen kunt wandelen via uw, computer, tablet of telefoon! In deze showroom kunt u op uw gemak alle modellen bekijken, beleven hoe de laadruimte is en een indruk krijgen van de cabine van de Fiat Professional modellen.
  Lees meer
  virtuele showroom van Fiat Professional
 • BIGtruck ROADTEST IVECO S-WAY NP 460 pk LNG 1 december 2020

  BIGtruck Online Magazine was onlangs op pad met de IVECO S-WAY NP 460 pk LNG-trekker voor hun welbekende roadtest, lees hier het verslag.
  Lees meer
  BIGtruck roadtest IVECO S-WAY NP