Trakker

IVECO TRAKKER, PRODUCTIVITEIT EN VEILIGHEID IN EXTREME OMSTANDIGHEDEN

Het gamma van de New Trakker van IVECO bezorgt u een beter en functioneler ontwerp dan ooit, waarmee u uw prestaties en betrouwbaarheid kunt verbeteren. De Trakker werd ontworpen om in alle weersomstandigheden en op ieder soort terrein te kunnen werken. Van onverharde wegen tot extreme off-road omstandigheden: hij doet het met maximale veiligheid, comfort en productiviteit.

De Trakker is de meest robuuste vrachtwagen in het assortiment van IVECO. Gespecialiseerd voor off-road werkzaamheden, is de Trakker leverbaar als 4×2 tot 8×8. Zowel een trekkers-chassis als chassis-cabine variant is mogelijk.

IVECO Trakker

Bestand tegen het zwaarste werk

De Trakker is geschikt voor het meest zware werk, hoe uiteenlopend dan ook. De Trakker is leverbaar in 11 verschillende wielbases, twee cabines en met zes verschillende aandrijvingen. Het maximaal toegelaten treingewicht loopt op tot 120.000 kg, terwijl een maximum toegelaten massa van 49.000 kg mogelijk is. Hiermee is de Trakker de zwaarste truck in het IVECO segment. Onder andere zeer succesvol in de Dakar rally met Team De Rooy.

 

Een robuuste vrachtwagen heeft ook zware motoren nodig, daarom heeft de Trakker beschikking over twee motoren met zes vermogensniveaus, variërend van een 8 liter 310 pk motor tot een 13 liter met 500 pk. Deze motoren zijn te combineren met een handgeschakelde of geautomatiseerde versnellingsbak die het comfort van de bestuurder verder verhoogd.

 

Geen onoverkomelijke hindernissen

De Trakker heeft standaard beschikking over PTO-aftakassen via de motor of versnellingsbak. Het optionele IveConnect systeem bevat navigatie, fleetmanagement en verschillende rijhulpsystemen, voor een zo efficiënt mogelijk gebruik van het voertuig. Dankzij de nieuwe Trakker wordt elke taak mogelijk. Een onoverkomelijke hindernis? Die kent de Trakker niet!

Download IVECO Trakker brochure

  • Marktleider in milieuvriendelijke gasmotoren
  • Energiezuinige en stille voertuigen
  • Weinig onderhoud door topkwaliteit

Offerte aanvragen?

Wat mag u van ons verwachten:

  • Vul uw gegevens in en klik op de knop "Offerte aanvragen"
  • U ontvangt een bevestigingse-mail met uw offerte
  • Wij nemen uw aanvraag in behandeling en nemen zo snel mogelijk contact met u op
  • Wij gaan te allen tijde discreet met uw persoonlijke gegevens om. U kunt hierover meer lezen in ons privacybeleid.
  • This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen u 24 uur per dag!

Welkom bij IVECO Schouten waar de koffie altijd voor u klaar staat.
Wij zorgen dat u verder komt! Neem gerust contact met ons op.