Drive The New Way

IVECO S-WAY

IVECO S-WAY: DRIVE THE NEW WAY 

De IVECO S-WAY is de droomtruck van elke chauffeur: ontworpen naar hun wensen is de nieuwe cabine ruim en rijk aan comfort en geavanceerde technologieën. Het is uw thuis weg van huis. De truck is 100% verbonden, waarmee een nieuw tijdperk aanbreekt op het gebied van wagenparkbeheer en connectiviteit aan boord. Dankzij de geavanceerde connectiviteit hebben de chauffeurs altijd contact met hun fleetmanager, IVECO ondersteuningsspecialisten en het dealernetwerk. Zo bent u nooit alleen op pad!

Uw thuis weg van huis

Met een gloednieuwe cabine, uitstekende brandstofefficiëntie en slimme technologie, is de IVECO S-WAY een complete transportoplossing. Hij is ontworpen om bestuurders een uitstekend leven te bieden aan boord en biedt een winnende oplossing aan eigenaars door zijn competitiviteit en lage TCO (Total Cost of Ownership).

Een nieuw ontwerp

De cabine van de IVECO S-WAY is volledig opnieuw ontworpen om te zorgen voor de beste woon-, rij- en werkomstandigheden. De nieuwe indeling creëert een ruime omgeving voor de bestuurder. Er is meer dan voldoende en goed georganiseerde opslagruimte en een comfortabel slaapgedeelte. De verstelbare stoel stelt de bestuurder in staat om hem op de perfecte hoogte en afstand van het multifunctionele stuurwiel te positioneren.

Ergonomie

De indeling van de bedieningselementen zorgt ervoor dat alle belangrijke functies binnen handbereik zijn. Het dashboard en middenconsole zijn opnieuw ontworpen met verbeterd bedieningscomfort. De nieuwe Start / Stop-motorknop en de sleuf voor de elektronische sleutel met geïntegreerde afstandsbediening zijn handig in het DNR-gedeelte van het dashboard geplaatst.

IVECO S-WAY cabine

Meer comfort dan ooit

Ruime opbergvakken zijn handig geplaatst in de hele cabine om alle opslagruimte te kunnen bieden die de bestuurder nodig heeft. Het slaapgedeelte is opnieuw ontworpen om het comfort van de bestuurder te vergroten. In de nieuwe cabine is functionaliteit gecombineerd met nog meer comfort. De cabine beschikt over veel goed geplaatste opslag, USB-aansluitingen en andere essentiële zaken. Daarnaast siert een nieuw infotainment-systeem met spraakherkenning, radio (DAB) en navigatie deze comfortabele cabine.

Middels Apple Car Play kan de bestuurder zijn smartphone verbinden met het infotainment-systeem. Hierdoor wordt het digitale leven aan boord van de IVECO S-WAY nog comfortabeler. Het opnieuw ontworpen dak biedt een ruime stahoogte van 2,15 meter in het midden van de cabine. De airconditioning, geïntegreerde parkeerkoeler en verwarmingssystemen zorgen altijd voor een perfect binnenklimaat.

Ook beschikbaar op Natural Power

Uitgerust met de meest beproefde aardgasmotoren op de markt is de nieuwe IVECO S-WAY NP de onbetwiste duurzaamheidskampioen voor langeafstandstransport. Lees meer over dit model.

  • Marktleider in milieuvriendelijke gasmotoren
  • Energiezuinige en stille voertuigen
  • Weinig onderhoud door topkwaliteit

Offerte aanvragen?

Wat mag u van ons verwachten:

  • Vul uw gegevens in en klik op de knop "Offerte aanvragen"
  • U ontvangt een bevestigingse-mail met uw offerte
  • Wij nemen uw aanvraag in behandeling en nemen zo snel mogelijk contact met u op
  • Wij gaan te allen tijde discreet met uw persoonlijke gegevens om. U kunt hierover meer lezen in ons privacybeleid.
  • This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen u 24 uur per dag!

Welkom bij IVECO Schouten waar de koffie altijd voor u klaar staat.
Wij zorgen dat u verder komt! Neem gerust contact met ons op.