Change your business perspective

Daily

IVECO Daily: change your business perspective

De IVECO Daily is de ultieme bedrijfswagen, speciaal ontworpen om u te helpen bij het duurzaam ondernemen en het behalen van gezond rendement. Hij is zoveel meer dan gewoon een bestelbus; hij is het het bedrijfsvoertuig dat uw zakelijk perspectief verandert.

Deze unieke bestelwagen is de meest veelzijdige bedrijfswagen in zijn klasse. Wat uw missie ook is – of het nu gaat om stedelijke multi-stop leveringen zoals pakket- of koeriersdiensten, of zwaardere transportmissies zoals het verhuizen van meubilair – u kunt de Daily altijd en overal aanpassen aan uw operationele en zakelijke behoeften. Het is uw complete transportoplossing, op maat gemaakt voor uw bedrijf.

Download IVECO Daily Bestelwagen brochure

Gepersonaliseerd en maximaal afgestemd op uw behoeften

Connectiviteit is een belangrijk aspect van de nieuwe Daily. Hij is, meer dan ooit, precies afgestemd op uw gebruik van het voertuig en uw behoeften. U bespaart met de Daily namelijk tot wel 10% in brandstofverbruik en onderhoudskosten. Het bruto gewicht van de IVECO Daily ligt tussen de 3.3 en 7.0 ton. De bedrijfswagen kan volumes laden tot 19.6 m³.

Draag een groter laadvermogen met de krachtige voorwielophanging van IVECO. Deze verhoogt de maximaal toelaatbare belasting. Bij de 3.5-tons modellen met de lichtere, doch sterke QUAD-LEAF-vering kunt u rekenen op een maximale voorasbelasting tot 1900 kg. Kiest u voor een dubbellucht model met QUAD-TOR-vering, verhoogt u de maximaal toelaatbare voorasbelasting zelfs tot 2.700 kg.

Trekgewicht IVECO Daily

De IVECO Daily is in het leven geroepen voor het klaren van de meest veeleisende taken: hij heeft het DNA van een vrachtwagen en is ook zo gebouwd. Met GVW’s die oplopen tot 7.0 ton is de Daily het enige lichte bedrijfsvoertuig dat is opgebouwd met een massief stalen ladderchassis. Hierdoor ben je gegarandeerd van de hoogste laadvermogens in de markt én een standaard trekgewicht van maar liefst 3.500 kg.

Afmetingen IVECO Daily bestelwagen

Afmetingen IVECO Daily bestelwagen configuraties(Klik op de afbeelding om hem in de brochure te openen)

  • Marktleider in milieuvriendelijke gasmotoren
  • Energiezuinige en stille voertuigen
  • Weinig onderhoud door topkwaliteit

Offerte aanvragen?

Wat mag u van ons verwachten:

  • Vul uw gegevens in en klik op de knop "Offerte aanvragen"
  • U ontvangt een bevestigingse-mail met uw offerte
  • Wij nemen uw aanvraag in behandeling en nemen zo snel mogelijk contact met u op

Wij helpen u 24 uur per dag!

Welkom bij IVECO Schouten waar de koffie altijd voor u klaar staat.
Wij zorgen dat u verder komt! Neem gerust contact met ons op.