Het laatste nieuws van IVECO Schouten

Blijf op de hoogte

IVECO Schouten nieuws

 • Klant aan het woord – C&R Group30 april 2021

  C&R Group legt ieder jaar haar plafond iets hoger en nam daarom onlangs hun twintigste Fiat Ducato in ontvangst. De laatste levering van drie bedrijfswagens staat daarbij symbool voor de groei van het reinigings- en conserveringsbedrijf uit Wijk en Aalburg. We gingen daarom onlangs in gesprek met Ramon Schreuders, Directeur van het familiebedrijf, om de goede relatie tussen C&R Group en IVECO Schouten te belichten.
  Lees meer
  overzichtsafbeelding-klant-aan-het-woord-cr-group-iveco-schouten
 • Nieuwe IVECO T-WAY: het sterkste voertuig ontworpen voor de meest extreme off-road missies29 april 2021

  IVECO vult het IVECO WAY heavy-gamma aan met de nieuwe IVECO T-WAY off-road truck die is ontworpen voor de zwaarste missies in de meest extreme omstandigheden, en die het overneemt van de legendarische TRAKKER.
  Lees meer
  Nieuwe IVECO T-WAY
 • IVECO Schouten opent haar deuren volgens nieuwe richtlijnen28 april 2021

  Het was al reeds mogelijk om op afspraak onze vestigingen te bezoeken, maar vanaf vandaag kunt u dit doen zonder restricties. Vorige week zijn er namelijk nieuwe richtlijnen aangekondigd, waardoor IVECO Schouten zonder drempel haar deuren kan openen voor haar klanten.
  Lees meer
  IVECO Schouten showroom weer open
 • IVECO Schouten presenteert: Forward magazine!22 april 2021

  Vol trots presenteert IVECO Schouten het Forward Magazine. In het magazine komen diverse onderwerpen aan bod, zoals onder andere de ontwikkeling en toekomst van (Bio)-LNG trucks en de unieke eigenschappen van bijvoorbeeld de S-WAY. Zo lees je alles over de liefde van Youri Rutte (Rutte Groep) voor IVECO, de relatie/samenwerking met Rolande en twee werknemers vertellen over het werken bij IVECO Schouten. In de breedste zin van het woord kom je alles te weten waarom ons familiebedrijf ook de komende 50 jaar voor ontwikkeling staat.
  Lees meer
  IVECO Schouten presenteert Forward Magazine - 50 jaar
 • Welkom terug!3 maart 2021

  Onze showrooms zijn weer geopend! Op afspraak mogen wij u weer ontvangen voor een adviesgesprek of een proefrit. We hebben op onze vestigingen alle nodige voorzorgsmaatregelen genomen om uw gezondheid te beschermen. Zo kunnen wij u weer als vanouds te woord staan!
  Lees meer
  logo-iveco-schouten
 • IVECO Schouten in Next Level Automotive op RTL Z15 februari 2021

  Begin februari zijn er bij IVECO Schouten opnames gemaakt voor het tv programma Next Level Automotive in Nederland. In dit programma laten zij een 10-tal ondernemers uit de automotive branche aan het woord. Deze ondernemingen zijn geselecteerd op innovatie, duurzaamheid en brancherichting.
  Lees meer
  IVECO Schouten bij RTL Z Next Level Automotive
 • BIGtruck ROADTEST IVECO S-WAY NP 460 pk LNG1 december 2020

  BIGtruck Online Magazine was onlangs op pad met de IVECO S-WAY NP 460 pk LNG-trekker voor hun welbekende roadtest, lees hier het verslag.
  Lees meer
  BIGtruck roadtest IVECO S-WAY NP
 • Truckstar Praktijktest IVECO S-WAY 480 pk diesel19 november 2020

  Eindelijk kon Truckstar Magazine de nieuwe IVECO S-WAY meenemen op hun testroute naar de Ardennen. Onder lastige omstandigheden weerde hij zich kranig. Veelbelovend…
  Lees meer
  IVECO S-WAY 480 badge
 • IVECO lanceert nieuwe ontwerptool voor de S-WAY13 november 2020

  IVECO gaat plankgas door op de weg die de S-WAY heeft ingezet en lanceert een nieuwe ontwerpapplicatie onder het motto ´Drive The Online Way´. Samen met alle ontwerpers zorgt IVECO voor een online roadshow die non-stop verder gaat.
  Lees meer
  Afbeelding-ontwerptool-iveco-sway
 • Samen zorgen wij dat u verder komt!12 november 2020

  IVECO Schouten zorgt dat u verder komt, ook in deze onzekere tijden. Of het nu voor de aanschaf van een nieuw voertuig is of voor onderhoud en reparatie, wij staan voor u klaar. Om uw bezoek aan onze vestigingen zo veilig mogelijk te laten verlopen dragen wij een mondkapje voor uw veiligheid en die van onszelf. Wij verzoeken u daarom om ook een mondkapje te dragen bij een bezoek aan onze vestigingen. Bij voorbaat dank!
  Lees meer
 • Decarbornization of the Heavy Transport and the Role of Hydrogen29 september 2020

  IVECO is verheugd om partner te zijn van het digitale evenement "Decarbornization of the Heavy Transport and the Role of Hydrogen", georganiseerd door POLITICO, dat senior EU-beleidsmakers, experts uit de industrie en vertegenwoordigers van het maatschappelijk middenveld zal samenbrengen om te discussiëren wat de beste route is om zwaar transport koolstofvrij te maken en wat de rol van waterstof daarin speelt.
  Lees meer
 • The Green Way or No Way: IVECO over LNG & Bio-LNG16 september 2020

  “Gas is om op te koken”, zeggen sommige chauffeurs. Toch leveren IVECO LNG-trucks gelijkwaardige prestaties als dieseltrucks, alleen zijn ze véél stiller en milieuvriendelijker. Joep van Aar (Director Key Accounts IVECO) en Loek Vroon (Operational Director IVECO) geven hun visie op de veranderende markt. Wat zien zij gebeuren op het gebied van verduurzaming en waarom heeft IVECO als merk ingezet op LNG en BIO-LNG?
  Lees meer