Fiat Ducato PRO

Fiat Ducato PRO

Fiat Ducato PRO RIJK UITGERUST, SCHERP GEPRIJSD

De Fiat Ducato is nu tijdelijk beschikbaar als een extra rijk uitgeruste PRO versie. Deze Ducato PRO is voorzien van een tal van extra opties zoals onder andere een 2-zits bijrijdersbank, automatische airconditioning, cruise control, achteruitrijcamera, vaste trekhaak, volledig gestoffeerd tussenschot, volwaardig reservewiel, radio U-connect 5” touchscreen navigatie met DAB en bluetooth stuurwielbediening.

Direct uit voorraad leverbaar bij IVECO Schouten vanaf € 19.745,- Excl. BTW, zo rijdt u binnen 10 dagen in uw nieuwe Fiat Ducato PRO.

FIAT DUCATO PRO: EXACT OP MAAT

Met een modelaanbod van meer dan 10.000 verschillende combinaties en versies is er altijd een Ducato die aan al uw eisen voldoet. Maar dat is niet het enige wat hem tot de ideale keuze voor uw bedrijf maakt: dankzij zijn ongekende veelzijdigheid weet hij zich optimaal aan te passen aan alle uitdagingen van een wereld die voortdurend in verandering is. Laadvermogen, ruimte, uitrusting en comfort: de Ducato biedt het allemaal exact op maat om uw onderneming op de weg naar het succes te houden. De Ducato PRO biedt een laadlengte tot wel 4 meter, laadvolume tot 13 m3 en een laadvermogen tot 1.230 kg. Mocht u hier niet voldoende aan hebben biedt de Ducato een trekvermogen tot wel 2.500 kg.

BREED MOTORENAANBOD

Voor elke Ducato is er een motor die perfect aansluit op wat u nodig hebt. Ongeacht waar, waarvoor en onder welke omstandigheden u uw voertuig wilt inzetten. Het aanbod bestaat uit een viertal duurzame, betrouwbare en soepele 2.3 MultiJet2-dieselmotoren die uitstekende prestaties koppelen aan een laag brandstofverbruik. Ze zijn standaard uitgerust met het Eco Pack en hebben een geavanceerd SCR-uitlaatsysteem, waardoor ze stuk voor stuk voldoen aan de strenge Euro 6d TEMP-emissienormen. Daarnaast maken ze gebruik van een turbocompressor met variabele geometrie, die niet alleen voor soepel oppakken bij lage toerentallen zorgt, maar ook het brandstofverbruik verder beperkt. Voor het vermogensniveau hebt u de keuze uit 120, 140, 160 en 180 pk. De Ducato PRO is uitgerust met de zuinige 120 pk motor.

BEKIJK DE VOORRAAD

 

Fiat Ducato PRO actie

Fiat Ducato PRO

Rijden binnen 10 dagen
Laadvolume tot 13 m3
Laadvermogen tot 1.230 kg
Automatische Airconditioning
Achteruitrij camera
Alle opties die een echte PRO nodig heeft
Gratis offerte

Offerte aanvragen?

Wat mag u van ons verwachten:

  • Vul uw gegevens in en klik op de knop "Offerte aanvragen"
  • U ontvangt een bevestigingse-mail met uw offerte
  • Wij nemen uw aanvraag in behandeling en nemen zo snel mogelijk contact met u op

Wij helpen u 24 uur per dag!

Welkom bij IVECO Schouten waar de koffie altijd voor u klaar staat.
Wij zorgen dat u verder komt! Neem gerust contact met ons op.

Actievoorwaarden

De Ducato PRO betreft een tijdelijk actiemodel. De actieperiode loopt van 1 t/m 28 februari 2021, of zolang de voorraad strekt. De actieprijs betreft een Ducato PRO voorzien van E6D-temp motor en is excl. btw/bpm, kosten rijklaar maken, verwijderingsbijdrage en leges. Het getoonde beeldmateriaal kan afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en (type)fouten voorbehouden.